Salt Film Actiune

|



Una dintre cele mai apreciate agente CIA ajunge să fie acuzată ca este agent dublu aflat în slujba Rusiei. Femeia, cu propiii săi colegi pe urme, va trebui să reziste singură împotriva tuturor pentru a nu fi capturată de guvern, pentru a ajunge la familia sa şi pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

Atunci cand agenta secreta este acuzata de catre colegi si superiori ca face joc dublu si ca este un spion al rusilor, care a primit misiunea de a-l asasina pe presedintele Statelor Unite ale Americii, trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si salva reputatia, a-si reabilita numele si a demonstra ca este un bun patriot.

Incercand sa isi apere sotul, sa se reuneasca cu familia si sa-i convinga pe fostii colegi din CIA de faptul ca altcineva este tradatorul, Evelyn Salt apeleaza la toate abilitatile de care dispune si la anii de experienta in serviciul unei agentii secrete.

Evitand sa fie capturata de catre ofiterii CIA, frumoasa Evelyn trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia inainte ca cele mai puternice forte din lume sa stearga orice urma a existentei sale.

Cine vine astazi pe la noi cu noutati? Pai, doamna (oare cu acte-n regula? parca nu!) Jolie. Da, cea très jolie! Si nu oricum, ci cu un look demn de-o rusoaica focoasa, rol pe care il face in noul proiect al lui Phillip Noyce, “Salt”.

Nu credeti ca era si timpul ca rasfatata Hollywoodului sa-si tranteasca (din nou!) un personaj de calibrul celor care i-au adus notorietatea de care se bucura la momentul actual? Asta raportandu-ma la nume ca Mr. and Mrs. Smith, Wanted ori Lara Croft.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Filme Bune Noi | Template Blue by TNB