Filme de groaza 2010 Season of the Witch

|




Director: Dominic Sena
Writer: Bragi Schut Jr.
Studio: Lionsgate
Cast: Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore

Release: March 19, 2010


Plasata in secolul al XIV-lea, actiunea filmului se centreaza in jurul unui cruciat care se intoarce alaturi de camaradul sau in orasul natal, doar ca sa descopere ca acesta a fost devastat de ciuma neagra.

O biserica asediata, care considera vrajitoria vinovata de napasta, le comanda celor doi cavaleri sa transporte o vrajitoare la o manastire, unde calugarii vor tine un ritual in speranta ca vor pune capat epidemiei. Un preot, un cavaler indurerat, un pungas si un tanar curajos ce viseaza sa devina cavaler isi unesc fortele intr-o misiune care va decide in final soarta vrajitoarei.

Nicolas Cage face ce face, dar nu poate sta locului. Noul lui motiv se numeste “Season of the Witch” si dupa cum puteti intui deja, filmul este o combinatie de aventura, horror si fantastic. Si nici productia, in special regizorul nu ii este straina actorului, caci pe Dominic Sena l-a avut ca “sef” si in “Gone in 60 seconds”. Teaser trailer-ul abia lansat arata chiar bine, desi in cele aproape 30 de secunde nu poti acumula prea multe informatii.


Pentru a indeparta un posibil blestem (de ciuma) al unei vrajitoare (Claire Foy) oameni ai Bisericii decid sa trimita doi cavaleri (Nicolas Cage si Ron Perlman) pe viitorul itinerariu parcurs de femeie intr-un loc cat mai retras, pentru a-i putea fi inlaturate fortele malefice.

Misiunea nu se va dovedi atat de usoara ori lipsita de intamplari ciudate pentru cei ce vor ajunge mai tarziu in tinutul calugarilor: un preot (Stephen Campbell Moore), un cavaler (Ulrich Thomsen), un escroc in persoana lui Stephen Graham dar si un individ care are doar sansa sa viseze la un statut de cavaler, tanarul Robert Sheehan.

Inainte sa va las doar cu bucatica de trailer, va spun ca desi ne-am fi asteptat ca filmul sa-si faca aparitia intr-o zi de Halloween, acesta isi face debutul din primavara anului 2010.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Filme Bune Noi | Template Blue by TNB