How to Train Your Dragon Filme Bune Animatie

|



Hiccup, fiul unui important căpitan viking, a ajuns la vârsta când trebuie să-şi dovedească bărbăţia: pentru asta, adolescentul va porni spre insula Berk pentru a prinde primul său pui de dragon. Dacă nu o face, băiatul va fi izonit din trib şi-şi va afla cu siguranţă moarta în periculoasele ţinuturi nordice. Doritor să-şi impresioneze tatăl, dar mai ales pe băieţii de vârsta lui pe care-i nu suportă, Hiccup este nemulţumit că puiul de dragon prins este foarte mic şi neajutorat. Deci trebuie să-l antreneze...

Hiccup participa alaturi de alti tineri la programul de antrenament de pe insula Berk, acolo unde este invatat sa ucida dragoni, proba pe care trebuie sa o depaseasca cu brio pentru a dovedi ca s-a maturizat fiind aceea de a captura un dragon urias.

Spre deosebire de vigurosul lui verisor Snotface Snotlout, care viseaza sa devina seful clanului de vikingi si care captureaza un dragon de talie mare, Hiccup prinde un dragon ranit, pipernicit si fara dinti, cu care se imprieteneste in loc sa il omoare si care il provoaca sa priveasca lumea dintr-un punct de vedere complet diferit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Filme Bune Noi | Template Blue by TNB